Ολυμπιακός: Το γκολ του Μπουχαλάκη θύμισε... Αρσάβιν, Κάστρο και Ντάμπλιν

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Το γκολ του Μπουχαλάκη θύμισε... Αρσάβιν, Κάστρο και Ντάμπλιν

bet365

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε γκολ όπως αυτό που πέτυχε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κόντρα στον Άρη, καθώς στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλοι παίκτες με ανάλογες εμπνεύσεις.

Με ένα σπάνιο και πανέξυπνο γκολ ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε το 1-1 με τον Άρη κι έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μέσος με το που άφησε ο πορτιέρε του Άρη, Κουέστα την μπάλα στο έδαφος, μπήκε στο γήπεδο, έκλεψε την μπάλα και πλασάροντας σε κενή εστία ισοφάρισε σε 1-1.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι σε ποδοσφαιρικό αγώνα, μιας και στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλοι παίκτες με ανάλογες εμπνεύσεις. Οπως ο Ουρουγουανός εξτρέμ Τσόρι Κάστρο, ο οποίος το είχε κάνει για λογαριασμό της Μαγιόρκα στον αγώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Ρώσος μεσοεπιθετικός Αντρέι Αρσάβιν, όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ζενίτ αλλά και ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός Ντίον Ντάμπλιν, ο οποίος σκόραρε απέναντι στη Νιούκαστλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα