Ολυμπιακός: Πλάνο παραμονής για Μπρούμα και για νέο συμβόλαιο σε Μπουχαλάκη

Ολυμπιακός: Πλάνο παραμονής για Μπρούμα και για νέο συμβόλαιο σε Μπουχαλάκη

Ολυμπιακός: Πλάνο παραμονής για Μπρούμα και για νέο συμβόλαιο σε Μπουχαλάκη

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα και με τις τελευταίες ολλανδικές πηγές διευρευνά το πως θα κρατήσει και του χρόνου τον Μπρούμα ενώ υπάρχει και πλάνο για νέο συμβόλαιο στον Μπουχαλάκη.
Από τον Φεβρουάριο υπάρχουν οι πληροφορίες ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει και τη νέα χρονιά τον Μπρούμα και έχει κινηθεί ανάλογα. Με τη ρήτρα αγοράς του να είναι στα 7 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιό του με τη PSV έχει ισχύ έως το 2023. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως το να πέσει στο τραπέζι μία κρούση για νέο δανεισμό ή και συνιδιοκτησία για τον Πορτογάλο winger.
Ο Μπρούμα φέτος έχει μία σεζόν με 21 ματς και με 4 γκολ και 4 ασίστ. Στον Ολυμπιακό έχει 4 γκολ και 2 ασίστ. Από εκεί και πέρα υπάρχει και πλάνο για νέο συμβόλαιο στον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Κρητικός χαφ έχει συμβόλαιο έως το 2022 και φέτος έχει 32 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ. Προφανώς το νέο συμβόλαιο που θα αναβαθμίζει τον εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού και οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να είναι άμεσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα