ΑΕΛ: Με απόφαση Φέστα επιστρέφει ο Μουκάντζο

ΑΕΛ: Με απόφαση Φέστα επιστρέφει ο Μουκάντζο

ΑΕΛ: Με απόφαση Φέστα επιστρέφει ο Μουκάντζο

bet365

Μουκάντζο η επιστροφή στην ΑΕΛ,με τον Καμερουνέζο επιθετικό να γυρίζει στις προπονήσεις μετά από απόφαση του Τζιανλούκα Φέστα. Δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση λόγω σεισμού.

Τις τελευταίες ημέρες ο Μπένζαμιν Μουκάντζο θεωρούνταν ξένο σώμα στην ΑΕΛ και βρισκόταν με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας. Ωστόσο τα πράγματα αναφορικά με τον Καμερουνέζο επιθετικό άλλαξαν. Μετά από απόφαση του Τζιανλούκα Φέστα, ο Μουκάντζο θα επιστρέψει, με τον Ιταλό να θεωρεί πως ο παίκτης αυτός μπορεί να του λύσει το επιθετικό πρόβλημα που παραμένει καθώς μόνο ο Πινακάς σκοράρει για τους «βυσσινί».

Όσον αφορά την σημερινή προπόνηση, λόγω του μεγάλου σεισμού στην Ελασσόνα αναβλήθηκε. Στο προπονητικό κέντρο δεν υπήρξαν ζημιές,ενώ στα γραφεία υπήρξαν μικρές από πτώσεις αντικειμένων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα