Ντίας: «Θα τα καταφέρουμε» (pic)

Gazzetta team
Ντίας: «Θα τα καταφέρουμε» (pic)

bet365

O αρχηγός του Παναιτωλικού βγήκε μπροστά και... έστειλε το δικό του «μήνυμα» στους φίλους των «κυανοκίτρινων»
Ο Παναιτωλικός «έχασε έδαφος» μετά την ήττα που γνώρισε στη Λάρισα, όμως ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι. Σε στιγμές όπως αυτή η προσωπικότητα «μετρά» και ο Χόρχε Ντίας βγήκε μπροστά.
Ο αρχηγός μέσω των social media απευθύνθηκε σε όλους και κυρίως τους φίλους της ομάδας, στέλνοντας «μήνυμα» παραμονής. «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα με τη Λάρισα, επειδή χάλασε την καλή εικόνα της ομάδας που έρχονταν από σημαντικά αποτελέσματα με Άρη και Παναθηναϊκό. Αυτό που κοιτάμε πια είναι ο αγώνας της Κυριακής, στον οποίο θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε τα πάντα για τους 3 βαθμούς. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε αποφασισμένοι να το δείξουμε στους αγώνες που μένουν. Θέλω να πω στους φίλους του Παναιτωλικού ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να πετύχουμε το στόχο μας. Και θα τον πετύχουμε. Όπως κάναμε την προηγούμενη χρονιά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα