ΠΑΟΚ: Η Μάλμε δείχνει ενδιαφέρον για τον Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Η Μάλμε δείχνει ενδιαφέρον για τον Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Η Μάλμε δείχνει ενδιαφέρον για τον Τσόλακ

bet365

Το όνομα του Κροάτη επιθετικού του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μάλμε, που ετοιμάζει επίσημη πρόταση προς την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Κροάτη επιθετικό.

Ο Αντόνιο Τσόλακ έμεινε για εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι, είναι προφανές ότι δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο σύμφωνα με σουηδικά ΜΜΕ υπάρχει ενδιαφέρον από την Μάλμε.

Όπως αναφέρει η «expressen.se» οι άνθρωποι της σουηδικής ομάδας, που αναζητά επιθετικό και κοιτάζει επίσης την περίπτωση του Γιόργκεσεν της Φέγενορντ, πρόκειται να καταθέσουν πρόταση στον ΠΑΟΚ μέσα στην εβδομάδα για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού.

Αυτό που δεν ξεκαθαρίζεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι το αν η επίσημη πρόταση και το ενδιαφέρον είναι για την αγορά του Τσόλακ ή της απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα