Κλέιμαν: «Είδα τη φάση 1.000.000 φορές, είναι off side»

Gazzetta team
Κλέιμαν: «Είδα τη φάση 1.000.000 φορές, είναι off side»

bet365

Ο γκολκίπερ του Βόλου υπογράμμισε πως δεν έπρεπε να μετρήσει το τέρμα του Εμβιλά που έκρινε τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του ρέφερι Φάμπιο Βερίσιμο διατηρεί ο Βόλος, από το χθεσινό (1/3) του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου και ηττήθηκε με 2-1. Κυρίως για το ότι μέτρησε το γκολ του Εμβιλά που διαμόρφωσε το τελικό σκορ και μάλιστα η ομάδα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Ο γκολκίπερ της Κλέιμαν μίλησε σχετικά στο Metropolis και τόνισε επίσης πως το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ήταν εκτεθειμένος ο Χασάν.«Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με αντίπαλο με την ΑΕΚ καθώς χθες δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι. Αν πριν το παιχνίδι μου έλεγε ότι αν παίζαμε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και θα χάναμε δεν θα είχα θέμα, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παίζει με αντίπαλο την Αρσεναλ στην Ευρώπη και εκεί κοιτάς να διασκεδάζεις το παιχνίδι αλλά μετά το παιχνίδι θα έλεγα ότι έπρεπε να πάρουμε ότι έπρεπε να πάρουμε έστω έναν βαθμό. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ είδα το βίντεο του αγώνα και της συγκεκριμένης φάσης 1.000.000 και πρόκειται για ένα ξεκάθαρο offfside, διάβασα από την αρχή όλο τον κανονισμό γιατί ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε αποσπάσει την προσοχή μόνο και μόνο που ήταν μπροστά μου και εγώ λειτούργησα με το ένστικτο. Δεν μίλησα με τον Χασάν αλλά μιλώντας με τον διαιτητή μου είπε ότι όντως έχω δίκιο ότι βρίσκεται μπροστά μου αλλά πηγαίνοντας στο VAR άλλαξε τη γνώμη του», υπογράμμισε.
Μετά ρωτήθηκε για την επερχόμενη αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου ο Βόλος καλείται να ανατρέψει το 4-2 που έχασε στο πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού. «Αν κανείς δει τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης αλλά και ο Ολυμπιακός θα δει ότι τα δίναμε όλα και τώρα με αντίπαλο θα πάμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και αυτό είναι που θέλουμε τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα