Άρης: Πλάνο χωρίς Ματέο Γκαρσία με Ολυμπιακό

Άρης: Πλάνο χωρίς Ματέο Γκαρσία με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Άρης: Πλάνο χωρίς Ματέο Γκαρσία με Ολυμπιακό

bet365

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Ματέο Γκαρσία στον αγώνα (4/3) Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης», πολύ δύσκολα θα προλάβει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
bwin - Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο Αργεντίνος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον τετρακέφαλο, γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θεωρείται αδύνατο να προλάβει τους δύο επόμενους αγώνες απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Αν εξάλλου δεν είναι 100% έτοιμος, οι άνθρωποι του Άρη δεν θα ρισκάρουν με πιθανή συμμετοχή και τον κίνδυνο υποτροπής του προβλήματος.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Χαβιέρ Ματίγια ο οποίος από τα τέλη του Γενάρη ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην ποδοκνημική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα