Η αθεράπευτη «πληγή» του ΠΑΟΚ

Η αθεράπευτη «πληγή» του ΠΑΟΚ

bet365

Με δύο νίκες σε οκτώ παιχνίδια απέναντι στις ομάδες της πρώτης εξάδας, ο ΠΑΟΚ εμφανίζει μεγάλη δυσκολία να κερδίσει τα μεγάλα ματς. Κι όταν έρχονται τα ματς με Άρη, Παναθηναϊκό και τα playoffs, ο προβληματισμός γίνεται εντονότερος…

Μια από τις εμφανείς αδυναμίες του φετινού ΠΑΟΚ είναι η εικόνα και ο απολογισμός του στα «μεγάλα» παιχνίδια. Αυτός μοιάζει να είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον Γκαρσία ενόψει του τοπικού ντέρμπι με Άρη (εντός) και αυτό με τον Παναθηναϊκό (εκτός) στο φινάλε της κανονικής περιόδου, αλλά και των playoffs, που έρχονται…

Προσθέστε και τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας για να αντιληφθείτε το μέγεθος του προβληματισμού.

Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έμοιαζε να είναι το πρώτο «κρας τεστ». Ωστόσο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μια ομάδα που θα βρει στα playoffs, το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία βαθμολογήθηκε και… πήρε «κάτω από τη βάση»!

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να παρουσίασαν κάτι καλό με μεγάλες σε έκταση νίκες απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά επιβεβαίωσαν την αδυναμία τους να κερδίσουν ένα ματς κόντρα στους πιο «δυνατούς» του πρωταθλήματος, να πάρουν μια νίκη απέναντι στις ομάδες της πρώτης εξάδας.

Η εικόνα απέναντι στις ομάδες με τις οποίες θα παλέψει για τη 2η θέση και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι άκρως προβληματική. Όταν, μάλιστα, δεν προηγείται στο σκορ, γίνεται χειρότερη, όπως έγραψε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Κι όταν μπροστά υπάρχουν δύο τέτοια παιχνίδια, το ένα με τον Άρη και το άλλο με τον Παναθηναϊκό, ο «πονοκέφαλος» γίνεται ολοένα και εντονότερος στους ανθρώπους της ομάδας.

Ας δούμε αναλυτικά τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι που έδωσε:

Κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό (2-1) στην Τούμπα, απέσπασε δύο ισοπαλίες από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (1-1) και στο γήπεδο του (2-2), αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό στην καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση του σε τέτοια παιχνίδια, γνώρισε την ήττα από τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο (3-0), ενώ έφυγε με «άδεια χέρια» από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-0) απέναντι στον Άρη.

Ο απολογισμός: Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Αν στην εξίσωση προσθέσουμε και τα αποτελέσματα με τον Αστέρα (νίκη 2-0 στην Τούμπα, ήττα 2-1 στην Τρίπολη) θα αντιληφθούμε το μέγεθος της φετινής αδυναμίας των παικτών του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα