Καρυπίδης: «Αν μου έλεγε κάποιος για τις παλιές αμαρτίες, μπορεί να μην αναλάμβανα»

Καρυπίδης: «Αν μου έλεγε κάποιος για τις παλιές αμαρτίες, μπορεί να μην αναλάμβανα»

Gazzetta team
Καρυπίδης: «Αν μου έλεγε κάποιος για τις παλιές αμαρτίες, μπορεί να μην αναλάμβανα»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναφέρθηκε στα χρέη του παρελθόντος που καλείται να διαχειριστεί, σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν είχε σχετική γνώση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ». Αρχικά αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο τελευταίο διάστημα, με τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του αλλά και των μελών της οικογένειάς του. «Εγώ και όλος ο κόσμος βλέπει την προσπάθεια που γίνεται και είναι περήφανος. Ο Άρης έχει επιστρέψει, έχει εδραιωθεί. Έρχονται κάποιες στιγμές που πιέζομαι πολύ, δε μας λυγίζει τίποτα. Δεν έχω καταλάβει γιατί ενοχλεί τόσο πολύ ο Άρης. Ένα κομμάτι ίσως έχει να κάνει επειδή έχει βρεθεί πολύ ψηλά. Δεν γίνεται για το ποδόσφαιρο να δέχομαι μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα και να δέχομαι απειλές».

Σχετικά με την πορεία του στον Άρη, απάντησε ότι… «ήταν δύσκολα ειδικά στη Β’ Εθνική, δεν μπορούσα να τα παρατήσω, δε θα υπήρχε επόμενη μέρα. Έχουμε μια λίστα με όλες τις παλιές αμαρτίες και είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Αυτά δε γίνονται. Αν μου έλεγε κάποιος ότι υπάρχουν όλα αυτά μπορεί να μην αναλάμβανα».

Αναφερόμενος στα παράπονα που εξέφρασε κατά καιρούς η ΠΑΕ Άρης για την αντιμετώπιση που έχει από τη διαιτησία, είπε: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τη διαιτησία, λύθηκαν αρκετά με Κλάτενμπεργκ, να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Έχω κάνει και λάθη αλλά δε γίνεται να συνεχίζεται αυτό το πράγμα. Θέλουμε να έρχονται οι διαιτητές και να μας σφυρίζουν 50-50. Το παρασκήνιο υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Αν έχεις καλή ομάδα θα εκτεθούν. Για να μην μπερδεύονται κάποιοι δεν χρησιμοποιώ τον Άρη για τα επιχειρηματικά μου ρίσκα. Είμαι στρατιώτης στον Άρη, δουλεύω για τον Άρη, δεν είμαι εγώ ο Άρης, εκπροσωπώ το σύλλογο και δεν τον χρησιμοποιώ».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα