Μάντζιος σε παίκτες: «Να μείνουμε στη δεύτερη θέση»

Μάντζιος σε παίκτες: «Να μείνουμε στη δεύτερη θέση»

Gazzetta team
Μάντζιος σε παίκτες: «Να μείνουμε στη δεύτερη θέση»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη για την εμφάνισή τους κόντρα στον Ατρόμητο κι έθεσε στόχο ενόψει των δύο πολύ απαιτητικών αγώνων με Ολυμπιακό (Κύπελλο) και ΠΑΟΚ.

Η σημερινή (1/3) προπόνηση περιλάμβανε κυρίως πρόγραμμα αποθεραπείας για τους παίκτες που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε εντατικό ρυθμό. Πριμ την έναρξη της προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, χαρακτήρισε «γεμάτη» την εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο και πρόσθεσε ότι… «έχουμε περιθώρια βελτίωσης αρκεί να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Μας αρέσει η δεύτερη θέση, να μείνουμε σ’ αυτή αλλά ακόμη έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Ο 51χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που άρχισε λέγοντας ότι «έχουμε μπροστά μας δύο απαιτητικά παιχνίδια, να ξεκουραστούμε και να δούμε το καθένα ξεχωριστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα