Αρης: Ο Σίλβα περιέγραψε την ευτυχία του

Αρης: Ο Σίλβα περιέγραψε την ευτυχία του

Gazzetta team
Αρης: Ο Σίλβα περιέγραψε την ευτυχία του

bet365

Ο Σάντε Σίλβα ανήκει στη συνομοταξία των ευτυχισμένων ανθρώπων και δεν έκρυψε τα συναισθήματά του μετά τη νίκη του Άρη επί του Ατρόμητου.

Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε σκοράρει στη σπουδαία νίκη των «κίτρινων» επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, βρήκε γκολ και στην εύκολη νίκη του Άρη επί του Ατρόμητου. Χαμογελαστός, ευδιάθετος – με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports – δεν έκρυψε τη χαρά του. «Είμαι ευτυχισμένος για το γκολ που σημείωσα το οποίο ήταν στο πρώτο μου στην έδρα μας αλλά και γιατί βοήθησα την ομάδα. Μακάρι να συνεχίσω έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε.

Ο Σάντε Σίλβα αναφέρθηκε στην καθημερινή δουλειά που κάνει με τους συμπαίκτες του. «Αυτό είναι το μυστικό μας. Δουλεύουμε πολύ δυνατά για να πετύχουμε. Είμαστε μια ομάδα πολύ ισχυρή σε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάντα όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να μπορούμε να πάρουμε κάθε βδομάδα τα αποτελέσματα που ζητάμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα