Γκάνεα: «Το 3-0 μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Γκάνεα: «Το 3-0 μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Γκάνεα: «Το 3-0 μας δίνει αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο Κριστιάν Γκάνεα… βρήκε γκολ έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο, αλλά στάθηκε περισσότερο στην ομαδική δουλειά.

Ο Ρουμάνος αμυντικός σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα και ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Ατρόμητου. «Είχα ένα χρόνο να σκοράρω, από το ματς της Βιτορούλ με προπονητή τον Γκιόργκι Χάτζι και ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν έχω εμμονή με το γκολ. Δουλεύω για να είμαι έτοιμος σε όλες τις παραμέτρους ενός αγώνα, είναι μια έξτρα ικανοποίηση το γκολ που έβαλα…», είπε στα κανάλια Novasports, αναφέρθηκε και στην ανάδειξή του σε MVP του αγώνα. «Ευχαριστώ όσους θεωρείτε ότι είμαι εγώ ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αλλά εγώ θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το πλήρες παιχνίδι που έκανε. Πήγαν όλα πολύ καλά, είχα γκολ και ασίστ, είχα ενεργή συμμετοχή, αλλά θέλω να σταθώ στη δουλειά που έκανε όλη η ομάδα».

Ο Κριστιάν Γκάνεα στάθηκε περισσότερο στην ομαδική δουλειά. «Η ομάδα μας λειτουργεί πολύ καλά στην άμυνα. Είναι κλειδί η καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση για να έχουμε αυτή τη συνοχή αμυντικά. Είναι ο πρώτος παράγοντας η άμυνα για να κερδίζουμε τους αγώνες, γιατί έχουμε ποιότητα να σκοράρουμε».

Σε ερώτηση για τους αγώνες που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και τον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα, απάντησε ότι… «Το 3-0 είναι πολύ καλό αποτέλεσμα το οποίο μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Τώρα θα σκεφτούμε τη νίκη και την πρόκριση με τον Ολυμπιακό και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να παραμείνουμε εκεί που είμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα