Μάντζιος: «Νίκη επιβράβευσης για τους παίκτες» (vid)

Gazzetta team
Μάντζιος: «Νίκη επιβράβευσης για τους παίκτες» (vid)

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έβαλε καλό βαθμό στον… έλεγχο των παικτών στον αγώνα με τον Ατρόμητο και εξήγησε γιατί αυτός διαφέρει από τον αντίστοιχο που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports έπειτα από την άνετη νίκη της ομάδας του επί του Ατρόμητου και εκτίμησε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν αντιπροσωπευτικό του Άρη όλη της χρονιάς. «Θέλαμε να έχουμε όλα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα. Είχαμε σε κάποιες στιγμές χαμηλό τέμπο, αλλά και αποτελεσματικότητα, σε άλλα σημεία είχαμε υψηλό τέμπο, αλλά μας έλειψε μια καλή τελική πάσα. Κάναμε ένα γεμάτο παιχνίδι, αμυντικά δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Είναι πολύ σημαντική νίκη που τη θέλαμε, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα», είπε.

Ρωτήθηκε για την αξία αυτής της νίκης ενόψει του αγώνα του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. «Είναι σημαντική η νίκη γιατί είμαστε στη 2η θέση και θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά. Φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, λίγο πριν τα Playoffs και θέλουμε να παραμείνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ είναι σημαντικό να επιβραβευτεί η πολύ καλή εικόνα των παιδιών, η καλή πορεία που έχουμε σαν ομάδα. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι διαφορετικό, είναι ένας διαφορετικός θεσμός που μας ενδιαφέρει άμεσα. Να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα