Παντελίδης: «Κάποια παιδιά ίσως... θα πάνε σπίτια τους»

Gazzetta team
Παντελίδης: «Κάποια παιδιά ίσως... θα πάνε σπίτια τους»

bet365

Ο κόουτς του Ατρόμητου σχολίασε πως για ορισμένους παίκτες της ομάδας τα επόμενα ένα ή δύο ματς θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία
Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα (28/2) ο Ατρόμητος στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η εικόνα του δεν ήταν καλή και μετά το ματς ο Σάββας Παντελίδης... δεν μάσησε τα λόγια του, τονίζοντας πως για ορισμένους παίκτες «τελειώνει» η... κλεψύδρα των ευκαιριών που έχουν πάρει. «Τι δεν πήγε καλά... Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά ήμασταν καλά, αλλά με μία λάθος τοποθέτηση και ένα διώξιμο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το ματς. Το σκορ δείχνει εν μέρει την εικόνα του αγώνα διότι ο Αρης έκανε γκολ τις φάσεις του. Εμείς δεν είχαμε θάρρος. Τα επόμενα ένα με δύο παιχνίδια θα είναι τελευταία ευκαιρία για κάποια παιδιά. Αλλιώς θα πάνε σπίτια τους...», σχολίασε μεταξύ άλλων στη NOVA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα