Άρης: Με Μήτρογλου στην 11αδα

Gazzetta team
Άρης: Με Μήτρογλου στην 11αδα

bet365

Ο Άκης Μάντζιος επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις για την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στο βασικό σχήμα στο οποίο επέστρεψε και ο Κριστιάν Γκάνεα.
Με τρία νέα πρόσωπα στην αρχική 11αδα θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Κώστας Μήτρογλου πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού και θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Η επιστροφή του Μπρούνο Γκάμα ήταν επίσης αναμενόμενη, ενώ για πρώτη φορά πήρε φανέλα βασικού ο Μπρούνο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Ματέο Γκαρσία. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο διατηρήθηκε σε ρόλο επιτελικού μέσου όπου και το δίδυμο των Τζέγκο, Λούκας Σάσα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο κέντρο της άμυνας, Ροζ και Δεληζήσης θα καταγράψουν ένα ακόμη παιχνίδι, δεξιά διατηρήθηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ενώ επέστρεψε στο βασικό σχήμα και ο Κριστιάν Γκάνεα. Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα