ΑΕΛ: Εκτός για το ματς με Παναιτωλικό ο Μουκάντζο

Gazzetta team
ΑΕΛ: Εκτός για το ματς με Παναιτωλικό ο Μουκάντζο

bet365

Χωρίς τον Μουκάντζο αλλά με τον Μαξιμένκο θα αγωνιστεί κόντρα στον Παναιτωλικό η ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Συνολικά έμειναν εκτός 4 ενδεκαδάτοι του αγώνα με τη Λαμία.

Χωρίς τον Καμερουνέζο επιθετικό, Μπέντζαμιν Μουκάντζο θα αγωνιστεί η ΑΕΛ κόντρα στον Παναιτωλικό (17:15) στο Αλκαζάρ. Ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής κάτι που ίσως να σημαίνει πολλά. Στον αντίποδα επέστρεψε ο Μαξιμένκο που δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Λαμία. Εκτός σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν κόντρα στη Λαμία είναι και οι Μιχαήλ, Γκράουρ, Καρανίκας (φαίνεται πως δεν είναι στο 100%), όπως και οι Σπαρβ, Μπάγιτς που επειδή δεν παίζουν εδώ και καιρό σημαίνει, εύλογα, πως βρίσκονται εκτός πλάνων. Αντίθετα μετά από καιρό συμπλεριλήφθηκαν οι Μούζεκ, Τρούγιτς, που πάντως επίσης δεν φαίνεται να υπολογίζονται.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τoν Παναιτωλικό αποτελείται από τους: Νάγκι, Σουλούκο, Ακούνια, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιά, Νούνιτς, Κολομπίνο, Ζίζιτς, Γκοτζαμανίδη, Μπεν Χατίρα, Στιφλερ, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Γλυνό, Πίνακα, Ντουρμισάι, Τρούγιτς και Μούζεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα