Η... διάδοχη κατάσταση στην ΑΕΚ μετά τον Λυσάνδρου!

Η... διάδοχη κατάσταση στην ΑΕΚ μετά τον Λυσάνδρου!

Gazzetta team
Η... διάδοχη κατάσταση στην ΑΕΚ μετά τον Λυσάνδρου!

bet365

Τα στελέχη που αναμένεται να πάρουν αυξημένες αρμοδιότητες στην ΠΑΕ ΑΕΚ έπειτα από την παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου.

Το απόγευμα της Τρίτης (23/2) οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Μηνά Λυσάνδρου από την ΠΑΕ ΑΕΚ έπειτα από την προγραμματισμένη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διευθύνων σύμβουλος των κιτρινόμαυρων είχε θέσει την παραίτησή του, την οποία ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έκανε δεκτή.

Ο Λυσάνδρου θα παραμείνει στο πόστο του για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι να τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες και όταν αυτά τα ανοικτά ζητήματα κλείσουν, τότε θα αποχωρήσει επισήμως από την ΠΑΕ, στην οποία ομολογουμένως αποτέλεσε ένα ικανότατο στέλεχος στο εταιρικό κομμάτι τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Πλέον, με το κεφάλαιο Λυσάνδρου να κλείνει για την ΑΕΚ, αξίζει να δούμε ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ. Εκτός από νέα στελέχη που είναι πιθανό να έρθουν σε βάθος χρόνου, υπάρχουν δύο συγκεκριμένα πρόσωπα εντός του συλλόγου που πρόκειται να αναλάβουν περισσότερες αρμοδιότητες στη μετά Λυσάνδρου εποχή.

Ο ένας είναι ο Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος αποτελεί τον Β' αντιπρόεδρο και αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο. Ο Αλεξίου, ο οποίος την ίδια στιγμή είναι και πρόεδρος στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, συνεργαζόταν επί σειρά ετών με τον Λυσάνδρου στην ΠΑΕ, έχει γνώση του αντικειμένου και είναι ένα άτομο που εμπιστεύεται απόλυτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Εκτός όμως από τον Αλεξίου, ένα ακόμη στέλεχος εντός της ΑΕΚ που αναμένεται να έχει αυξημένες αρμοδιότητες είναι και ο Αντώνης Παυλάκης. Τα τελευταία εννιά χρόνια έχει αναλάβει τη διεύθυνση ανθρώπινου δυναμικού στην Aegean, ενώ αποτελεί ήδη μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ και από από εδώ και στο εξής πρόκειται να έχει σημαντικό ρόλο στο να «τρέξει» τα ζητήματα του συλλόγου. Ο Παυλάκης είναι ένα άτομο που επίσης εμπιστεύεται ο Μελισσανίδης, είναι μεγαλωμένος στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ έχει και ποδοσφαιρικό παρελθόν καθώς στα νεανικά του χρόνια υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα μένει να φανούν και οι επόμενες κινήσεις που θα γίνουν για τη στελέχωση της ΠΑΕ καθώς μέχρι το καλοκαίρι θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν ένα ή περισσότερα νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν τον σύλλογο σε διάφορα πόστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα