ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έκανε δεκτή την παραίτηση Λυσάνδρου!

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έκανε δεκτή την παραίτηση Λυσάνδρου!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης έκανε δεκτή την παραίτηση Λυσάνδρου!

bet365

Έλαβε χώρα η συνάντηση Μελισσανίδη - Λυσάνδρου με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ να κάνει δεκτή την παραίτηση του διευθύνοντα συμβούλου της Ένωσης, η οποία θα επισημοποιηθεί μόλις τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Όπως είχατε διαβάσει από το Σάββατο στο gazzetta.gr, την εβδομάδα που διανύουμε θα γινόταν συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μηνά Λυσάνδρου έπειτα από την παραίτηση που είχε καταθέσει ο δεύτερος στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έλαβε χώρα σε καλό κλίμα το απόγευμα της Τρίτης (23/2) με τον Λυσάνδρου να επαναλαμβάνει τη θέση του στον Μελισσανίδη, μεταφέροντας του ότι εκτιμά πως ο κύκλος του στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχει κλείσει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του έκανε δεκτή την παραίτηση του Λυσάνδρου, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή πάντως και για κάποιο διάστημα παραμένει κανονικά στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ μέχρι να κλείσουν οι εκκρεμότητες που «τρέχουν» στον σύλλογο, αλλά και για να πρoετοιμαστεί η επόμενη μέρα σε εταιρικό επίπεδο.

Επίσημες ανακοινώσεις για την αποχώρηση του Λυσάνδρου από την ΠΑΕ, όπως γίνεται αντιληπτό, θα υπάρξουν όταν και τυπικά ολοκληρωθεί η θητεία του, καθώς για ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του.

Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Σε κάθε περίπτωση αυτό θα κριθεί από τον χρόνο που θα απαιτηθεί ώστε να οριστικοποιηθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν πριν ο νυν διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ αποχωρήσει επίσημα από το πόστο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα