Παναθηναϊκός: Μπήκαν Καρλίτος και Πούγγουρας, επανέρχεται ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν Καρλίτος και Πούγγουρας, επανέρχεται ο Σένκεφελντ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Μπήκαν Καρλίτος και Πούγγουρας, επανέρχεται ο Σένκεφελντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, με τους Καρλίτος και Πούγγουρα να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς και τον Σένκεφελντ ν' ακολουθεί μέρος του προγράμματος.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οι «πράσινοι» στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στο ματς με την «Ένωση» που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στην Λεωφόρο, ενώ, την επόμενη εβδομάδα υπάρχει και ο δύσκολος επαναληπτικός Κυπέλλου με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, οι Καρλίτος και Πούγουρας συμμετείχαν κανονικά έχοντας απουσιάσει αμφότεροι από το ματς του Αγρινίου, ενώ, ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Με ενόχληση στον δικέφαλο αποχώρησε προληπτικά ο Ιωαννίδης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπουζούκης, Σαβιέρ και Μπεκ, ενώ, θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης και Σανκαρέ.

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός: Το γρήγορο γκολ, ο άξονας και ο Μολό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα