Πίρσμαν: «Καλό και το 1-0»

Gazzetta team
Πίρσμαν: «Καλό και το 1-0»

bet365

Για τον Πίρσμαν σημασία δεν έχει η έκταση του σκορ αλλά η νίκη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλγου αμυντικού στη Nova:

Για την νίκη: «Δεν έχουμε πρόβλημα με το σκορ, μας ικανοποιεί και το 1-0, εφόσον πήραμε τους 3 βαθμούς. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν λίγο πιο δύσκολο, αλλά αντέξαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι και προχωράμε».

Για την αλλαγή εικόνας και τις νίκες που έρχονται: «Όλες οι ομάδες θέλουν να έχουν μια καλή εκκίνηση, στη συνέχεια κάναμε κοιλιά όπως συμβαίνει σε όλους, αλλά δεν μας πήρε πολύ χρόνο να αποδώσουμε καλά».

Για το τρίποντο που βοηθάει εν όψει play out: «Νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε ματς αξίζει 3 πόντους, θα παλέψουμε και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε».

Για τη φετινή σταθερή παρουσία του: «Απλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Νιώθω καλά αυτή την περίοδο, οπότε όλα είναι καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα