Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στην άμυνα στα 4 τελευταία παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι αλλαγές στην άμυνα στα 4 τελευταία παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη

bet365

Οι Πειραιώτες είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για ακόμα ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, το τέταρτο διαδοχικό, έχοντας όμως σε αυτές τις αναμετρήσεις αλλαγές στα μετόπισθέν τους.
Υπάρχουν βέβαια διαφορετικές συνθήκες που διαμορφώνουν προφανώς κάθε 11άδα. Όπως ότι στο παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα ήταν τιμωρημένος ο Ουσεϊνού Μπα. Ακόμα και έτσι όμως έχει το ενδιαφέρον του να δούμε πως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ αλλά έχει και διαφορετικά πρόσωπα στην άμυνά του.
  • Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη στη νίκη του με 2-1 η άμυνα που ξεκίνησε ήταν: Λαλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μπα και Χολέμπας.
  • Στο 4-2 με τη PSV ήταν τιμωρημένος ο Σεμέδο οπότε εκεί είχαμε: Μπα, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά.
  • Και στο τελευταίο χρονικά ματς με τον Άρη στο 1-1 είχαμε τετράδα με Ανδρούτσο, Σεμέδο, Σωκράτη και Χολέμπας. Συμπερασματικά λοιπόν για διαφορετικούς λόγους στο κάθε ματς σε μία εξ αυτών των αναμετρήσεων η αμυντική τετράδα δεν ήταν η ίδια.
Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός πως ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς έψαχνε και ψάχνει την ιδανική φόρμουλα και αμυντική διάταξη για να... δέσει τα νέα πρόσωπα με τα παλιά μπακ.
Βέβαια θα πρέπει εδώ να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως και στην Ολλανδία θα δούμε άλλη τετράδα συγκριτικά με τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη. Μάλλον με Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπα και Σεμέδο. Συμπερασματικά το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό έχουν παίξει:
  • Δεξιά μπακ: Ανδρούτσος και Λαλά
  • Αριστερά μπακ: Ρέαμπτσιουκ και Χολέμπας
  • Στόπερ: Μπα, Σεμέδο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Χολέμπας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα