Η G-Betting τα «έσπασε» με 5/5 και απόδοση 36.00!

G-Betting G-Betting
Η G-Betting τα «έσπασε» με 5/5 και απόδοση 36.00!

bet365

Η G-Betting είχε το απόλυτο στα 2 ματς του Σαββάτου στην Super League Interwetten και συνεχίζει για τους 4 αγώνες της Κυριακής.

Στο Ατρόμητος-ΑΕΛ είχαμε το 3/3 και στο ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης το 2/2. Και με επιλογές που είχαν και ρίσκο και μεγάλες αποδόσεις.

Η G-Betting έκανε το απόλυτο με 5/5 στα δύο ματς της Super League Interwetten κι έφτασε στην μεγάλη απόδοση 36.00. Γιατί το Χ2 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ μας πλήρωσε σε απόδοση 3.00 ενώ πολύ εύκολα πέρασε το να σκοράρει η ομάδα του Ράσταβατς απλά ένα γκολ κόντρα στην ΑΕΚ.

Οσο για το Περιστέρι. Και το Χ2 πέρασε της ΑΕΛ και το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και το 2-3 γκολ!

Πάμε τώρα στα σημερινά ματς και ξεκινάμε από Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Λαμία των πολλών απουσιών. Εχει μια ευκαιρία εάν ο Αρης δε νικήσει στο Φάληρο να περάσει μόνος δεύτερος με νίκη.

Το να κερδίσει ο ΠΑΟΚ και τα δύο ημίχρονα το βρίσκουμε σε απόδοση 1.95 όπως και το να νικήσει ο ΠΑΟΚ και να έχουμε over 2.5 γκολ στο ματς (σε απόδοση 1.53).

Στις 15:00 είναι και το ματς του Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πολύ περίεργο ματς, δύσκολο να το διαβάσεις αλλά θα πάμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που ψάχνουν το γκολ (σε απόδοση 1.85).

Για λίγο περισσότερο ρίσκο θα πάμε και στο over 2.5 σε απόδοση 2.20.

Στις 17:15 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Επίσης ματς που έχει τις ιδιαιτερότητες του. Ο ΠΑΣ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, ο ΟΦΗ ψάχνει βαθμούς για να μην μπλέξει στα play out.

Είναι ομάδες που τους αρέσει το δημιουργικό ποδόσφαιρο αλλά πόσο θα ξεφύγει το σκορ; Θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90 και μέχρι εκεί στο συγκεκριμένο ματς.

Κλείνουμε την Κυριακή με το Ολυμπιακός-Αρης. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από γκέλες στο πρωτάθλημα οπότε θα έχει το ενδιαφέρον του.

Ομως θα πάμε με την έδρα ειδικά από την στιγμή που βρίσκουμε τον άσο σε απόδοση 1.67! Επίσης είναι ματς που μπαίνουν γκολ και θα επιλέξουμε και το over 2.5 (σε απόδοση 1.85).

Οι επιλογές μας για τα ματς της Κυριακής

ΠΑΟΚ-Λαμία

Βόλος-Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ

Ολυμπιακός-Αρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting