H G-Betting προτείνει: Η έκπληξη στο ΑΕΚ-Αστέρας

G-Betting G-Betting
H G-Betting προτείνει: Η έκπληξη στο ΑΕΚ-Αστέρας

bet365

Η Super League Interwetten επιστρέφει και μαζί η G-Betting η οποία βλέπει έκπληξη στο ΟΑΚΑ και γκολ στο Περιστέρι.

Η προηγούμενη αγωνιστική δεν μας πήγε καθόλου κι έτσι η 23η αγωνιστική της Super League Interwetten μας «φωνάζει» να ρεφάρουμε. Και φαίνεται ότι υπάρχουν τα ματς που μπορούμε να τα διαβάσουμε καλύτερα.

Δυο ματς το Σάββατο. Στο Περιστέρι το Ατρόμητος-ΑΕΛ με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν βαθμούς και στο ΟΑΚΑ το βράδυ το ματς της ΑΕΚ με τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης.

Στις 17:15 λοιπόν ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λάρισα. Με νέους προπονητές (Παντελίδης και Φέστα) οι οποίοι δεν έχουν φέρει τα ποθούμενα αποτελέσματα. Όμως δεδομένα η ΑΕΛ έχει βελτιωθεί και θα μπορούσε να είχε πάρει βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ.

Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν όμως. Οπότε θα πάμε στα γκολ στο συγκεκριμένο ματς. Η πρώτη μας επιλογή είναι τα 2-3 γκολ σε απόδοση 1.90.

Όμως θα προτιμήσουμε και το γκολ-γκολ στο 1.95.

Τωρα ως 3η επιλογή θα πάμε σε ρίσκο. Το Χ2 διπλή ευκαιρία το βρίσκουμε στο 1.80. Και θα το προτιμήσουμε μιας και θα πάμε με την ομάδα που έχει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ που ακόμα ψάχνεται και τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος ναι μεν σκόνταψε με την Λαμία (0-0) αλλά παραμένει για εφτά σερί ματς αήττητος.

Το να μην χάσει ο Αστέρας το βρίσκουμε σε απόδοση 3.00 (Χ2 διπλή ευκαιρία) και αυτή θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

Μάλιστα το να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ο Αστέρας δίνει απόδοση 1.80! Κόντρα σε μια άμυνα που δέχεται πολύ εύκολα γκολ η απόδοση είναι εξαιρετική.

Οι επιλογές για τα ματς του Σαββάτου

Ατρόμητος-ΑΕΛ

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting