Λουίς Φερνάντεθ, η «μεταγραφή» του Αστέρα Τρίπολης (vids)

Gazzetta team
Λουίς Φερνάντεθ, η «μεταγραφή» του Αστέρα Τρίπολης (vids)

bet365

O Ισπανός επιθετικός το 2020 έπαιξε λίγο επειδή προέρχονταν από τραυματισμό, το 2021 όμως λογίζεται ως βασικός και «νέο» πρόσωπο για τους φετινούς Αρκάδες

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Η μόνη ομάδα της Super League 1 που τον Ιανουάριο δεν απέκτησε παίκτη ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, όμως οι Αρκάδες είχαν από πριν κάνει μεταγραφή. Ο λόγος για τον Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος στις αρχές της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό και μέχρι το φινάλε του 2020 αγωνίστηκε λίγο. Πιο συγκεκριμένα μόλις σε 4 ματς και όλα ως αλλαγή, αλλά το γεγονός πως είχε ήδη πετύχει 2 γκολ «φωτογράφιζε» πως θα επέστρεφε... φουριόζος. Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον περίμεναν, δικαιώθηκαν και εύλογα λογίζεται ως «προσθήκη» στο δεύτερο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Ας επιστρέψουμε όμως στα της μπάλας. Από τον πάγκο ήρθε και στο πρώτο παιχνίδι του 2021 (στη Λεωφόρο) και μερικές ημέρες μετά, κόντρα στον Ολυμπιακό ξεκίνησε βασικός. Πλέον αναζητούσε τα πατήματά του και ρυθμό, προέβαλε ως ζήτημα χρόνου να τα βρει, ενώ την ίδια στιγμή με την παρουσία του έδινε άλλον αέρα στη γραμμή κρούσης των Αρκάδων.
Σε ρόλο ελεύθερου φορ πίσω από το «9άρι», η έλευσή του έλυσε τα χέρια του Μίλαν Ράσταβατς και είναι εκ των πρωταγωνιστών στο αήττητο σερί των 8 αγώνων που «τρέχουν» στην Τρίπολη (6 νίκες-2 ισοπαλίες). Το οποίο συνεχίστηκε χθες στο ΟΑΚΑ όπου απέσπασαν 2-2 από την ΑΕΚ και αν σε λίγη ώρα ο Βόλος δεν κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, τότε θα εξασφαλίσουν μαθηματικά την είσοδό τους στα play off.
Στην αναμέτρηση με την Ενωση βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Γκολ στο 16' όπου άνοιξε το σκορ, ασίστ στο 18' – με εκτέλεση κόρνερ – στον Σουάρεθ για το 2-0, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου «φλέρταρε» με ακόμη ένα τέρμα.
Ετσι σε 10 εμφανίσεις του στο νέο έτος έχει ήδη βρει δίχτυα 3 φορές (χθες, με Παναιτωλικό, στο Βόλο) και έχει δώσει 2 τελικές πάσες (επίσης χθες και με Αρη), παρότι μόνο σε 2 παιχνίδια ξεκίνησε και τελείωσε στην ενδεκάδα του Αστέρα.
Συνολικά σε αυτές ήταν 7 φορές βασικός, 3 έπαιξε ως αλλαγή και αθροιστικά μετρά 707 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής (μ.ο. οριακά 71'). Παρόλα αυτά συμμετείχε ενεργά σε 5 τέρματα των Αρκάδων, ενώ έχει βγάλει συνολικά 20 τελικές, κατά μέσο όρο μία κάθε 35'.
Στο ενεργητικό του υπάρχει ακόμη το ακυρωθέν του γκολ στις λεπτομέρειες, κόντρα στη Λαμία, αλλά ακόμη μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι», ξέχωρα από τη χθεσινή.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα το πόσο κομβικός είναι ο Ισπανός για την επιθετική λειτουργία του Αστέρα και γιατί μπορεί να λογίζεται ως «μεταγραφή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα