Σνάουτσνερ: «Οι απουσίες στην άμυνα δεν αλλάζουν το πλάνο μας»

Σνάουτσνερ: «Οι απουσίες στην άμυνα δεν αλλάζουν το πλάνο μας»

Gazzetta team
Σνάουτσνερ: «Οι απουσίες στην άμυνα δεν αλλάζουν το πλάνο μας»

bet365

Για την αναμέτρηση με τη Λαμία, τις απουσίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και την ετοιμότητα του Μπάμπα μίλησε ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στην κάμερα της NOVA:

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήμασταν πάρα πολύ οργανωμένοι. Δούλεψαν όλοι οι παίκτες πολύ σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν δεχτήκαμε φάση και γκολ από τον ΠΑΣ. Παίξαμε κλειστά, παλέψαμε και έτσι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα στην αμυντική της λειτουργία. Στο επιθετικό κομμάτι είμαστε καλά, έχουμε πολύ ποιότητα. Αυτό που θέλουμε να βλέπουμε ήταν...».

Για την πρώτη εβδομάδα μέσα στο 2021 χωρίς διπλή αγωνιστική υποχρέωση: «Πήραμε μια μικρή ανάσα σαν ομάδα, σαν παίκτες. Δουλέψαμε αρκετά σε πολλά κομμάτια και αμυντικά και επιθετικά. Το πιο σημαντικό είναι αυτό πως ξεκουραστήκαμε».

Για τις απουσίες στην άμυνα: «Δεν αλλάζει το πλάνο μας. Έχουμε τρεις απουσίες στην αμυντική γραμμή σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς παίκτες. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή».

Για το πόσο διαφορετικό παιχνίδι περιμένει με τη Λαμία: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του κυπέλλου. Η Λαμία έκανε αλλαγές και εμείς όμως, αύριο είναι πρωτάθλημα, άλλο παιχνίδι θέλουμε να κερδίσουμε...».

Για το αν παίξει βασικός ο Μπάμπα: «Δεν ξέρουμε ακόμα 100%, είναι και ο Περέιρα, έχουμε δύο λύσεις και θα ξέρουμε μετά την προπόνηση ποιος θα παίξει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα