Ο Τζόλης σκοράρει κόντρα στη Λαμία κάθε 49 αγωνιστικά λεπτά! (vids)

Ο Τζόλης σκοράρει κόντρα στη Λαμία κάθε 49 αγωνιστικά λεπτά! (vids)

Gazzetta team
Ο Τζόλης σκοράρει κόντρα στη Λαμία κάθε 49 αγωνιστικά λεπτά! (vids)

bet365

O 19χρονος επιθετικός έχει πετύχει 3 γκολ σε 2 ματς κόντρα στη Λαμία και σε μόλις 149 λεπτά που την έχει αντιμετωπίσει. Σε αμφότερα άνοιξε το σκορ.
Το «άστρο» του Χρήστου Τζόλη «λάμπει» στην τρέχουσα σεζόν και ο 19χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα «ηγηθεί» και αύριο (21/2) της γραμμής κρούσης του στο ματς με τη Λαμία. Οπου κακά τα ψέμματα όπου τη βρίσκει... την εκτελεί.
Ο νεαρός φορ έχει αγωνιστεί φέτος και γενικότερα στην καριέρα του σε 2 ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, όπου σε αμφότερα επικράτησε ο «Δικέφαλος του Βορρά», στο 2-0 του πρώτου γύρου και στο πρόσφατο 5-2 της Τούμπας για το Κύπελλο.
Αθροιστικά σε αυτά τα παιχνίδια έπαιξε 149 αγωνιστικά λεπτά, 60' και 89' αντίστοιχα, και το... κοντέρ του σταμάτησε στα 3 γκολ που θα μπορούσαν να είναι 4 εάν δεν είχε απολέσει μία κλασική ευκαιρία.
Πιο συγκεκριμένα στο ΔΑΚ άνοιξε το σκορ στο 12', μετά από ωραία παράλληλη του Βαγκέ.
Στο δεύτερο ημίχρονο (54') βρέθηκε «κατάφατσα» με το 2-0, όταν ο Μουργκ τον έβγαλε μόνο στη μικρή περιοχή, αλλά πλάσαρε άουτ από κοντά.
Στο ματς Κυπέλλου ήταν εκείνος που στο 6' άνοιξε (ξανά) το σκορ, όταν και πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Ροντρίγκο.
Στο 67' έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, όταν υποδέχθηκε την μπάλα μετά το δοκάρι του Κρμέντσικ και την έστειλε στα δίχτυα.
Ετσι ο Τζόλης κόντρα στη Λαμία βάζει κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε 49,5 λεπτά που την αντιμετωπίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα