ΑΕΚ: Νοκ-άουτ και ο Τσιγκρίνσκι με τον Αστέρα Τρίπολης!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Νοκ-άουτ και ο Τσιγκρίνσκι με τον Αστέρα Τρίπολης!

bet365

Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν την ΑΕΚ καθώς ενοχλήσεις της τελευταίας στιγμής κρατάνε και τον Τσιγκρίνσκι εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ μετά τη νίκη - θρίλερ στο Αλκαζάρ επί της ΑΕΛ ανέβηκε ξανά στη 2η θέση της βαθμολογίας, όπου συγκατοικεί με Άρη και ΠΑΟΚ. Η εξασφάλιση της 2ης θέσης τη φετινή σεζόν αποτελεί τον μίνιμουμ στόχο μαζί με την κατάκτηση του Κυπέλλου έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για την Ένωση. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανιστεί από εδώ και στο εξής πολύ πιο συμπαγής και συγκεντρωμένη στην ανασταλτική της λειτουργία και να φροντίσει να μην «πετάει» βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια της, κάτι που της έχει κοστίσει φέτος.

Το διπλό στη Λάρισα με τον τρόπο που ήρθε αποτέλεσε μια ένεση αυτοπεποίθησης για τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο αυτό καλούνται να το δείξουν οι ίδιοι στο γήπεδο, εμφανίζοντας μια αρκετά πιο σταθερή εικόνα σε σχέση με τα ματς του τελευταίου διαστήματος αρχής γενομένης από το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:30). Σε ένα ματς στο οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει πολλές απουσίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς μετά τους Σάκχοφ και Γαλανόπουλο και ο Σιμόες τέθηκε νοκ-άουτ. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον Ανδαλουσιανό τεχνικό (κάτι στο οποίο στάθηκε στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν τα παιχνίδια), ο οποίος στα πλάνα του για τον αγώνα με τους Αρκάδες έχει μετρημένες επιλογές στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Γι' αυτό άλλωστε συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Σαμπανάτζοβιτς, προκειμένου να έχει μια έξτρα λύση στον πάγκο.

Ωστόσο σαν να μην έφταναν αυτά, νέο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Τσιγκρίνσκι, ο οποίος στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και αποκλείστηκε από την αποστολή. Έτσι προστίθεται ένα ακόμα πρόβλημα και στην αμυντική γραμμή, καθώς θα απουσιάσει φυσικά και ο Μπακάκης, ο οποίος επίσης τέθηκε νοκ-άουτ για τις επόμενες εβδομάδες, ενώ και ο Μαχαίρας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Στην αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφουν πάντως Κρίστιτσιτς και Σβάρνας, καθώς ο πρώτος εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές και ο δεύτερος επέστρεψε μεσοβδόμαδα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Αντίθετα ο Ραντόνια έμεινε εκτός παρότι υπάρχει μόνο ένας διαθέσιμος δεξιός μπακ, ο Νταντσένκο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε στο ξενοδοχείο τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα