Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός - Αρης, ξένοι διαιτητές σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός - Αρης, ξένοι διαιτητές σε Περιστέρι και ΟΑΚΑ

bet365

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι αυτός ο οποίος ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (21/02, 19:30). Ξένοι διαιτητές στο ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης και στο Ατρόμητος - ΑΕΛ!

Στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στο «Καραϊσκάκης» μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη ορίστηκε να διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος, έχοντας στο VAR τον Ισπανό Αλεχάντρο Ερνάντες και A VAR την Χρυσούλα Κουρομπύλια!

Για βοηθούς θα έχει τους Πολυχρόνη Κωστάρα και Βασίλη Νκολακάκη, ενώ 4ος της αναμέτρησης θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας.

Από εκεί και πέρα το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως για τα παιχνίδια Ατρόμητος - ΑΕΛ και ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης, ορίστηκαν ξένοι διαιτητές. Συγκεκριμένα στο Περιστέρι θα βρίσκεται ο Αζέρος Άλιγιαρ Αγκάγεφ με βοηθούς τους Κούλα και Πετρόπουλο και στο VAR τον Βάτσιο.

Στο ΟΑΚΑ ο Κλάτενμπεργκ όρισε τον Βόσνιο, Ορφάν Πέλιτο με βοηθούς τους συμπατριώτες του Σενάντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Νταβόρ Μπέιγιο και VAR τον Ισπανό, Αλεχάντρο Ερνάντεθ.

Στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λαμία ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα, με Σκουλά στο VAR και επόπτες τους Μπουξμπάουμ και Δημητριάδη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Μανούχος ορίστηκε για να διευθύνει τον αγώνα του Βόλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης με VAR τον Αλιγάρ Αγκάγιεφ, στους «Ζωσιμάδες» για το ματς του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ ο Κουμπαράκης με VAR τον Γκορτσίλα και στο Αγρίνιο για το Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός ο Παπαδόπουλος με VAR τον Ευαγγέλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα