Καστάνιο: «Νίκη με ΑΕΚ» (vid)

Gazzetta team
Καστάνιο: «Νίκη με ΑΕΚ» (vid)

bet365

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναδείχθηκε κορυφαίος του Αστέρα Τρίπολης στο ματς με τη Λαμία και έδωσε το «σύνθημα» για εκείνο με την Ενωση που ακολουθεί
Tον Πέπε Καστάνιο επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης, ως κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους στο στην πρόσφατη «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε στη Λαμία. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όσους με ψήφισαν γι' αυτό το βραβείο. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνω που λαμβάνω αυτό το βραβείο και νιώθω πολύ περήφανος, είναι μεγάλη η τιμή», σχολίασε αρχικά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός όταν παρέλαβε το βραβείο του.
Και συνέχισε. «Το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ, ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθούμε και δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι σε άλλο επίπεδο. Η νοοτροπία μας είναι πάρουμε αυτήν τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα