Άρης: Χωρίς Μπρούνο Γκάμα με Ολυμπιακό

Άρης: Χωρίς Μπρούνο Γκάμα με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Άρης: Χωρίς Μπρούνο Γκάμα με Ολυμπιακό

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα (21/2) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».
Το ζήτημα των καρτών απασχολεί γενικώς τους ανθρώπους του Άρη καθώς ήδη βρίσκονται στο όριο των τεσσάρων κίτρινων καρτών έχοντας τρεις οι Λούκας Σάσα, Ντάνιελ Μαντσίνι, Φακούντο Μπερτόγλιο και Δημήτρης Μάνος. Υπό τον φόβο να υπάρξει απουσία κι άλλων παικτών σ’ ένα παιχνίδι, οι «κίτρινοι» επέλεξαν να εκτίσει ο Μπρούνο Γκάμα την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ούτως ώστε να είναι διαθέσιμος στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και τους Ατρόμητο, ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα