ΑΕΛ - ΑΕΚ: Ανοιξε ο καιρός και προχωράει ο καθαρισμός του Αλκαζάρ! (pic)

Gazzetta team
ΑΕΛ - ΑΕΚ: Ανοιξε ο καιρός και προχωράει ο καθαρισμός του Αλκαζάρ! (pic)

bet365

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες ο αγώνας ΑΕΛ - ΑΕΚ, ο οποίος είχε αναβληθεί την Κυριακή (14/02) εξαιτίας του χιονιά, να διεξαχθεί κανονικά σήμερα (15/02) στις 17:15.
bwin - Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο καιρός σήμερα στη Λάρισα έχει ανοίξει με αποτέλεσμα η άνοδος της θερμοκρασίας να έχει αυξήσει και τις πιθανότητες διεξαγωγής του αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και ΑΕΚ σήμερα.

Οι άνθρωποι του ΕΑΚ καταβάλουν προσπάθειες, ώστε να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και πλέον υπάρχουν ελπίδες στο να μην οδηγηθεί σε νέα αναβολή το ματς, που έχει προγραμματιστεί για τις 17:15.

Το χιόνι έχει ήδη μειωθεί και έχει βοηθήσει πολύ και ο ήλιος, με το γήπεδο να δείχνει σε καλή κατάσταση. Παρ' όλα αυτά την τελική απόφαση θα την πάρει ο διαιτητής λίγο πριν τη σέντρα.

Πάντως η εκτίμηση όλων είναι ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά και ο καθαρισμός του γηπέδου θα έχει ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα