Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς με Φορτούνη & Χασάν και το 4-3-3 με Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς με Φορτούνη & Χασάν και το 4-3-3 με Σίλβα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δοκιμάσει και το 4-2-3-1 και το 4-3-3 έχοντας τον Τιάγκο Σίλβα βασικό σε σχήμα με τρεις χαφ ενώ στους βασικούς δοκίμασε και τον Χασάν.
Πρέπει να τονιστεί πως στις δοκιμές του ο Πορτογάλος είχε και το 4-3-3 με βασικό τον Τιάγκο Σίλβα με Καμαρά και Μπουχαλάκη. Επίσης έχει δοκιμάσει και σχήμα με Φορτούνη και Χασάν αλλά και σχήμα με Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.
Στο κέντρο της άμυνας δοκίμασε και τον Σωκράτη με τον Σεμέδο αλλά και με τον Μπα ενώ στο δεξί άκρο η βασική του δοκιμή ήταν με Ανδρούτσο. Σε αυτή τη φάση πάντως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη... φωτιά για να είναι 100% σίγουρος και για τη διάταξη και για ορισμένα πρόσωπα του αρχικού σχήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα