Ολυμπιακός: Προβάδισμα για σχήμα 4-2-3-1, διεκδικεί φανέλα βασικού ο Σωκράτης

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προβάδισμα για σχήμα 4-2-3-1, διεκδικεί φανέλα βασικού ο Σωκράτης

bet365

Το 4-2-3-1 δείχνει να είναι επικρατέστερο του 4-3-3 για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Για βασικός ο Φορτούνης. Διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα οι Σωκράτης και Χασάν.
Για το ντέρμπι της Κυριακής ο Μαρτίνς είχε στο μυαλό του δύο σχήματα: το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Παρότι ο Εμβιλά μπήκε στους 22 για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να θεωρηθεί τόσο πιθανό να ξεκινήσει. Το αντίθετο ισχύει. Ο Πορτογάλος κόουτς τον πήρε αποστολή με τη λογική να τον περιμένει αλλά θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να είναι εντελώς ΟΚ.
Σε αυτήν την περίπτωση το 4-2-3-1 παίρνει το προβάδισμα έναντι του 4-3-3. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως και το 4-3-3 ως σχήμα. Εφόσον ο Μαρτίνς καταλήξει σε ένα 4-2-3-1 μία προσέγγιση 11άδας είναι με Σα, Ανδρούτσο ή Λαλά, Σεμέδο ή Σωκράτη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Βρουσάι, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Ο Μαρτίνς πάντως ακόμα και χωρίς τον Εμβιλά θα μπορούσε να παίξει το 4-3-3 με τον Τιάγκο Σίλβα.
Από εκεί και πέρα θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Σωκράτης αντί του Σεμέδο αλλά και ο Χασάν. Την Κυριακή αναμένεται ο κόουτς Μαρτίνς να καταλήξει στα τελικά του πλάνα για το ντέρμπι της Λεωφόρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα