Γούτας: «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο Φαν'τ Σχιπ»

Gazzetta team
Γούτας: «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο Φαν'τ Σχιπ»

bet365

Ο αμυντικός του Ατρόμητου μίλησε για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τόνισε πως είναι τιμή για τον ίδιο να τον παρακολουθεί ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Γούτας:

«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά ήμασταν εμείς που είχαμε την κατοχή. Εφαρμόσαμε το πλάνο, αλλά η τελική μας πάσα δεν ήταν σωστή για να γίνουμε επικίνδυνοι. Πληρώσαμε τις δύο φάσεις του αντιπάλου, είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά συνεχίζουμε. Η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται, υπάρχουν στιγμές που παρουσιάζουμε καλή εικόνα. Δημιουργούμε, φτάνουμε στην περιοχή, αλλά μας λείπει το κάτι παραπάνω για να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε καταφέρει τον στόχο των πλέι οφ. Όλοι δουλεύουμε 100% και θα παρουσιαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί ο Ατρόμητος πρέπει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τον Φαν'τ Σχιπ που ήρθε στη Ριζούπολη για να τον δει: «Τιμή μου να με παρακολουθεί ο προπονητής της Εθνικής. Δουλεύω σκληρά, στόχος όλων είναι να κληθούμε στην Εθνική. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και αν κάποια στιγμή έρθει η κλήση στην Εθνική εννοείται θα είμαι πανευτυχής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα