Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος: Ο «δάσκαλος» θα υποδεχθεί τον «μαθητή» (pics)

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος: Ο «δάσκαλος» θα υποδεχθεί τον «μαθητή» (pics)

bet365

Ο Παντελίδης έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στο πλευρό του Παράσχου και είναι ο μεγάλος κερδισμένος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 6 νίκες και μόλις 1 ήττα.
Ιδιαίτερο θα είναι το σημερινό (13/2) παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο, καθώς θα ξυπνήσουν αρκετές όμορφες μνήμες από το παρελθόν. Βλέπετε ο Γιώργος Παράσχος θα υποδεχθεί τον Σάββα Παντελίδη και οι δυο τους έχουν πολλά να θυμηθούν από την κοινή τους παρουσία στη Χαλκηδόνα.
Ο νυν τεχνικός των φιλοξενουμένων έκανε τα πρώτα του βήματα στο πλευρό του έμπειρου κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», όταν το 2002 κρέμασε τα παπούτσια του και εντάχθηκε στο τιμ της ομάδας. Εκεί όπου ήταν ήδη ο Παράσχος και μαζί πορεύτηκαν για περίπου μία τριετία, όταν το 2005 ο Παντελίδης ανέλαβε τον Θρασύβουλο ως πρώτος προπονητής και έκτοτε έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο χώρο.
Ετσι λοιπόν θα συγκρουστούν, μεταφορικά πάντα αφού διατηρούν άριστες σχέσεις και υπάρχει αλληλοεκτίμηση, ο «δάσκαλος» (Παράσχος) με τον «μαθητή» (Παντελίδης) και το... παράδοξο είναι πως ο δεύτερος έχει πάρει τον αέρα του πρώτου.
Η σημερινή θα είναι η 9η μεταξύ τους αναμέτρηση και ο 56χρονος τεχνικός μετρά 6 νίκες, έναντι μόλις 1 του 69χρονου, ενώ ακόμη ένα παιχνίδι τους έληξε ισόπαλο.
Πιο συγκεκριμένα ο Παντελίδης επικράτησε του Παράσχου τον Οκτώβριο του 2012 (Λεβαδειακός-Πανθρακικός 0-3), τον Σεπτέμβριο του 2013 (ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1-0), τον Φεβρουάριο του 2014 (Λεβαδειακός-Ατρόμητος 1-0), τον Απρίλιο του 2018 (Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-1), τον Φεβρουάριο του 2019 (Αστέρας Τρίπολης-Αρης 0-3) και τον Φλεβάρη του 2020 (Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0).
Αντίθετα ο «δάσκαλος» κέρδισε τον Μάρτιο του 2017 στο Πλατανιάς-Ηρακλής 1-0, ενώ το παιχνίδι του πρώτου γύρου των δύο ομάδων στο Καυταντζόγλειο έληξε 1-1.
Για την ιστορία λοιπόν ο «μαθητής», ξέχωρα από την υπέρ του παράδοση, μετρά Φλεβάρη μήνα και το απόλυτο (3x3) με μηδέν παθητικό (5-0) και απομένει να δούμε αν ο «δάσκαλος» θα δώσει τη δική του «απάντηση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα