Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι και οι ανοιχτές θέσεις για την ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι και οι ανοιχτές θέσεις για την ενδεκάδα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι και οι ανοιχτές θέσεις για την ενδεκάδα

bet365

Ποιοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αναμένεται να ξεκινήσουν και ποιοι συναγωνίζονται για μια θέση στο αρχικό σχήμα για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά την επιστροφή από τα Γιάννενα το απόγευμα της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Λάζλο Μπόλονι είχε αφήσει στην Αθήνα τους Μολό, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσή για να είναι φρέσκοι ενόψει της αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους ενώ στην διάθεση του επανήλθε ο Μπαρτ Σένκεφελντ που υπέστη διάσειση στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Σωκράτης Διούδης κάτω από τα δοκάρια, σφίγγοντας τα δόντια με το γνωστό πρόβλημα στην μέση.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ρουμάνος τεχνικός αρέσκεται σε δοκιμές και συνήθως στην τελευταία προπόνηση ανοίγει το μεγαλύτερο μέρος των χαρτιών του. Κάποιες θέσεις, πάντως, είναι σίγουρες και κάποιες άλλες παραμένουν ανοιχτές.

Ο Διούδης, αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο, θα υπερασπιστεί την εστία του Τριφυλλιού. Σένκεφελντ και Βέλεθ οι δύο στόπερ. Ο Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο δεξί την θέση διεκδικούν ο Μολό με τον Σάντσες. Προβάδισμα έχει ο Γάλλος.

Στην μεσαία γραμμή: Ο Μαουρίσιο δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Από κει και πέρα, Αλεξανδρόπουλος και Νιάς διεκδικούν την μία θέση και Σανκαρέ, Βιγιαφάνιες την άλλη. Ο Μαουρίσιο έχει χημεία με τον νεαρό Έλληνα μέσο, ενώ ο ᾽᾽Βίγια᾽᾽ είναι ένας από τους λίγους παίκτες που έχουν εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια. Είναι ντεφορμέ, όμως.

Αν είχε παιχτεί το ματς στους Ζωσιμάδες και με δεδομένη την κόπωση των συμπαικτών του, θα ήταν φαβορί. Από την άλλη, Νιάς και Σανκαρέ προσθέτουν αρκετά στο κομμάτι της δύναμης και της αθλητικότητας στην μάχη της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου είναι και η μεγάλη δύναμη του αντιπάλου. Ο Νιάς έδειξε στο Περιστέρι έτοιμος από κάθε άποψη ενώ ο Σανκαρέ πως θέλει περισσότερο χρόνο και παιχνίδια για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Στην επίθεση: Ο Νγκμπακοτό μετά το εξαιρετικό του ντεμπούτο απέναντι στον Ατρόμητο θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης. Στο άλλο άκρο και στην κορυφή της επίθεσης όλα είναι ανοιχτά. Στην προπόνηση της Παρασκευής δοκίμασε Καμπετσή στο ᾽᾽φτερό᾽᾽ και Ιωαννίδη στην κορυφή, όμως είναι πιθανό ο ένας από τους δύο να παίξει στα άκρα και να προτιμηθεί ως... φουνταριστός ένας εκ των Καρλίτος ή Μακέντα. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ του Σαββάτου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIVE TV & Chat: Σερέτης και Σαούλης για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα