Και πού να βρει το δίκιο του ο Αρης;

Βασίλης Βλαχόπουλος
Και πού να βρει το δίκιο του ο Αρης;

bet365

Η ΠΑΕ Άρης αντέδρασε για τη διαφορετική διαχείριση μιας ίδιας υπόθεσης και ουσιαστικά δικαιώθηκε επί των όσων είχε υποστηρίξει μετά τον αγώνα στα Γιάννινα.

Η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης μετά την απόφαση αναβολής του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός ήταν αναμενόμενη γιατί μπήκε στην ίδια ζυγαριά ο τρόπος διαχείρισης του δικού της αγώνα με την ομάδα της Ηπείρου όπου με απόφαση του διαιτητή Τσαγκαράκη διεξήχθη κανονικά. Ήταν διαφορετικές οι γηπεδικές συνθήκες ή οι αντίστοιχες καιρικές; Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ, Γιώργου Χριστοβασίλη… «ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι σε προηγούμενα ματς που έχουμε δώσει… Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν περίπου όπως με το ματς με τον Άρη. Το θετικό σήμερα ήταν ότι δεν έβρεχε κι αν ξεκινούσε το παιχνίδι, δεν θα το διέκοπτε ο διαιτητής».

Μένοντας στον αγώνα της 11ης Ιανουαρίου, ο διαιτητής Τσαγκαράκης αποφάσισε την έναρξη της αναμέτρησης και παρά την καταρρακτώδη βροχή που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μετατρέποντας τον βούρκο σε… λιμνοθάλασσα και δυσχεραίνοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών , ο εν λόγω διαιτητής έκρινε ότι δεν υπήρξε κίνδυνος σωματικής ακεραιότητας των αθλητών και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.

Μπορεί να πρόκειται για αγώνες δύο διαφορετικών διοργανώσεων, αλλά η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν ίδια, ωστόσο η απόφαση των διαιτητών ήταν διαφορετική καθώς ο διαιτητής Παπαδόπουλος (στον σημερινό αγώνα) έκρινε ότι η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός έπρεπε να αναβληθεί.

Είτε είναι αποδεκτό είτε όχι, η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης είναι δικαιολογημένη, όπως και τα παράπονα που εξέφρασε. Και δεν επικεντρώνει στο γιατί δεν έγινε ο σημερινός (11/2) αγώνας γιατί ο αγωνιστικός χώρος των «Ζωσιμάδων» είναι άκρως επικίνδυνος και δυστυχώς αποτελεί μία από τις… ανίατες (γηπεδικές) ασθένειες του ελληνικού Πρωταθλήματος. Στέκεται περισσότερο στο γιατί δεν κυριάρχησαν τα ίδια κριτήρια στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Άρη, παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν χειρότερες. Πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος με λανθασμένο κριτήριο (όπως αποδείχθηκε) να αποφασίζει για τη σωματική ακεραιότητα 25-30 ανθρώπων;

Λαμβάνοντας λοιπόν ως δεδομένο ότι ορθώς δεν έγινε ο σημερινός (11/2) αγώνας, κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει κάποια στιγμή (και) στον Άρη, γιατί υπήρξε διαφορετική μεταχείριση της υπόθεσης πριν από ακριβώς έναν μήνα στη δική του επίσκεψη στα Ιωάννινα. Μάλλον όμως ισχύει το περιβόητο… «μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται» κι έτσι ο Άρης δεν θα βρει το δίκιο του. Στα Ιωάννινα έχασε δύο βαθμούς, τουλάχιστον όμως δεν έχασε κάποιον παίκτη γιατί (όπως και τώρα) η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ήταν κακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα