Ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν ορίστηκε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν ορίστηκε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

bet365

Ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναίκού και Ολυμπιακού στη Λεωφόρο την Κυριακή (14/02, 19:30).

Ο Μάντεν, είχε κληθεί να διευθύνει αρκετά παιχνίδια ομάδων της χώρας μας στο παρελθόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Είχε βρεθεί στο Μπενφίκα – ΑΕΚ 1-0, στο Μίλαν – Ολυμπιακός 3-1 για το Champions League και το Europa League αντίστοιχα. Πέρυσι ήταν αυτός που σφύριξε το Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0 ενώ ήταν και ο «άρχοντας» του αγώνα ΠΑΟΚ - Ομόνοια 1-1.

Βοηθοί του Μάντεν στη Λεωφόρο θα είναι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ και Γκρέιμι Στιούαρτ, τέταρτος θα είναι ο Κουτσιαύτης και VAR ο Μπρούνο Εστέβες.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, στον Κάμπο για το ΑΕΛ - ΑΕΚ θα βρεθεί ο Γκορτσίλας με VAR τον Ευαγγέλου, στο «Βικελίδης» για το Αρης - Παναιτωλικός ο Βάτσιος με VAR τον Παπαδόπουλο και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Διαμαντόπουλος με VAR τον Μπρούνο Εστέβες, ο οποίος μία μέρα πριν θα είναι και στη Λεωφόρο.

Στο «Κολοκοτρώνης» για το Αστέρας Τρίπολης - Λαμία ορίστηκε ο Καραντώνης με VAR τον Φωτιά, στο Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος ο Σκουλάς με VAR τον Παπαδόπουλο και στο ΟΦΗ - Βόλος ο Τζοβάρας με VAR τον Σιδηρόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα