Κλάτενμπεργκ: «Κόκκινη στον Ίνγκασον, όχι στον Μολό» (vid)

Gazzetta team
Κλάτενμπεργκ: «Κόκκινη στον Ίνγκασον, όχι στον Μολό» (vid)

bet365

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανέλυσε τις φάσεις της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Στην ανάλυσή του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ υποστήριξε πως ο Ίνγκασον θα έπρεπε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη πριν ισοφαρίσει σε 2-2 για τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ θεωρεί πως σωστά δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Μολό στο ματς του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί πως σωστά δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον Μολό στον αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός καθώς όπως τονίζει η επαφή έπειτα από τη διεκδίκηση ήταν τυχαία, ενώ ορθώς καταλογίστηκε το πέναλτι έπειτα από έλεγχο VAR υπέρ του Απόλλωνα Σμύρνης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα στο ίδιο παιχνίδι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε πως θα έπρεπε να είχε δοθεί δεύτερη κίτρινη στον Ίνγκασον στη φάση του 87', ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει χρήση VAR καθώς το μαρκάρισμα δεν αφορούσε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, ο Κλάτενμπεργκ τόνισε πως σωστά δεν δόθηκε πέναλτι στη φάση του Μασούρα με τον Βάτερμαν, ενώ για το ίδιο παιχνίδι ότι ορθώς δόθηκε μόνο κίτρινη κάρτα στον Μασούρα. Επίσης στον αγώνα ΑΕΚ - Άρης ο Κλάτενμπεργκ ανέφερε πως στη φάση που έγινε έλεγχος VAR για πιθανό οφσάιντ στο γκολ του Άρη οι γραμμές δεν τοποθετήθηκαν σωστά. Αυτό δεν επηρέασε την απόφαση καθώς σωστά το γκολ μέτρησε, ωστόσο ο Άγγλος αρχιδιαιτητής επεσήμανε πως η ΚΕΔ θα επανεξετάσει τη διαδικασία για να διασφαλίσει ότι ανάλογο περιστατικό δεν θα επαναληφθεί. Τέλος ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα