ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Μαχαίρας

ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Μαχαίρας

Gazzetta team
ΑΕΚ: Διάστρεμμα ο Μαχαίρας

bet365

Ατυχος στάθηκε ο Θεοδόσης Μαχαίρας καθώς υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική στο παιχνίδι με την Αρη στο ΟΑΚΑ, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Μαχαίρας, πριν το δοκάρι του στο ματς με τον Άρη, στάθηκε άτυχος, γλιστρώντας άτσαλα στο ταρτάν και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Ακης Μάντζιος έσπευσε να δει αν είναι καλά.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης την Δευτέρα (08/02) υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική. Ετσι σήμερα (08/02) ακολούθησε θεραπεία.
Από την άλλη οι Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας και Γεβχέν Σάκχοφ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά και όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.
Με ενημέρωση της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του επειδή συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες στα ματς με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ την ερχόμενη Κυριακή και με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα