Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (vids)

Φώτης Καρακούσης
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 0-1 (vids)

bet365

O Aστέρας Τρίπολης με το γκολ του Φερνάντεθ πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο (0-1) και διατηρεί τις ελπίδες για το ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς είναι μόλις στο -3 από την 4η θέση!

Η επέλαση του Αστέρα Τρίπολης δεν έχει σταματημό. Οι Αρκάδες του Μίλαν Ράσταβατς πέρασαν και από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας του Βόλου με 1-0. Αυτή μάλιστα ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Τρίπολης ένα σερί που είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία του. Με το τρίποντο αυτό ο Αστέρας έφτασε τους 36 βαθμούς, μειώνοντας στους 2 την διαφορά του από τον 5ο Παναθηναϊκό, ενώ εξασφάλισε ουσιαστικά και την συμμετοχή του στα playoffs. Από την άλλη ο Βόλος έμεινε στους 24 και στην 8η θέση.

Με 4-2-3-1 και οι δύο ομάδες

Με το ίδιο σύστημα κατέβασαν τις ομάδες τους στο ματς αυτό οι Άνχελ Λόπεθ και Μίλαν Ράσταβατς. Συγκεκριμένα προτίμησαν το 4-2-3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν τον Κλέιμαν στην εστία, Σάντσες, Γκρίλο, Μήτογλου και Φεράρι στην άμυνα, Ριένστρα-Τσοκάνη ως «κόφτες» και Μαρτίνες, Νίνη και Μπαρτόλο πίσω από τον σέντερ φορ Δουβίκα.

Οι Αρκάδες από την άλλη ξεκίνησαν με τον Τσιφτσή στο τέρμα, Γκαρσία, Άλβαρες, Καστάνο και Σουάρεθ στην άμυνα, Βαλιέντε, Μουνάφο ως αμυντικά χαφ, και τους Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Κρέσπι πίσω από τον σέντερ φορ Μπαράλες.

Κακό πρώτο μέρος με γκολ στο 28'

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και τον πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς θεάματος όπως συνολικά όλο το παιχνίδι θα λέγαμε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 2' με τον Λουίς Φερνάντεθ να σουτάρει από καλή θέση και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Με εξαίρεση μια τελική που είχε ο Βόλος με τον Δουβίκα στο 4' οι Αρκάδες συνέχισαν την πίεση, μια πίεση που απέφερε καρπούς στο 28'. Στο λεπτό αυτό ο Αλβάρες σέντραρε μετά από ασυνεννοησία που υπήρξε με τον Σίτο και ο Λουίς Φερνάντεθ με κεφαλιά έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διπλή αλλαγή με γκρίνια στο 38' και καλή στιγμή με τον Δουβίκα

Μετά το 0-1 ο Βόλος προσπάθησε να βγει μπροστά, με τον Άνχελ Λόπεθ να κάνει διπλή αλλαγή μόλις στο 38'. Συγκεκριμένα έβαλε τους Μιλόκ και Περέα στη θέση των Γκρίλο και Νίνη, με τους δύο παίκτες που βγήκαν να δείχνουν την δυσφορία τους, ενώ ο Γκρίλο κλώτσησε και τον πάγκο.

Τρία λεπτά πιο μετά την αλλαγή είχαμε και την μεγαλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο ημίχρονο και ίσως και στον αγώνα, με τον Δουβίκα να γυρίζει και να κάνει το σουτ με το αριστερό, στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Το κράτησε εύκολα, χάνοντας και μοναδική ευκαιρία με Μπαράλες

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ακόμα λιγότερα πράγματα από ότι στο πρώτο με τους φιλοξενούμενους να κρατούν με χαρακτηριστική ευκολία το προβάδισμα. Μάλιστα ήταν αυτοί που έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Μπαράλες έχασε ευκαιρία που δεν μας έχει συνηθίσει να χάνει. Συγκεκριμένα στο 48' ο Αργεντίνος μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα του Βόλου κατάφερε να αστοχήσει στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Στην συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα και ο Αστέρας πήρε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο πετυχαίνοντας την 6η συνεχόμενη νίκη του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Θα βάλουμε τον Φερνάντεθ όχι μόνο γιατί πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, αλλά και γιατί συνολικά είχε μια καλή παρουσία στο ματς.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Όλος ο Βόλος από την μέση και μπροστά. Με μόνο μία φάση, αυτή του Δουβίκα οι Βολιώτες δεν θα μπορούσαν να περιμένουν κάτι από το ματς αυτό.

Η ΓΚΑΦΑ: Στην γκάφα που δεν στοίχισε στους νικητές θα βάλουμε την ευκαιρία του Μπαράλες, με τον Αργεντίνο να μην μας έχει συνηθίσει να αστοχεί από τέτοια θέση.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος δεν ακούστηκε καν σε ένα παιχνίδι που κύλησε και ολοκληρώθηκε άνετα γι' αυτόν.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Αστέρας Τρίπολης δεν λέει να αφήσει το πόδι από το γκάζι μετρώντας το εντυπωσιακό έξι στα έξι. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι και κέρδισαν δίκαια απέναντι σε έναν Βόλο που δεν μπόρεσε να τους απειλήσει με εξαίρεση μόλις μία φάση.

Οι συνθέσεις του αγώνα

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Γκρίλο (38’ Μίλοκ), Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μαρτίνες (74’ Kρητικός), Νίνης (38’ Περέα), Μπαρτόλο, Δουβίκας

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (90’ Κώτσιρας), Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (68’ Ιγκλέσιας), Σίτο (68’ Τιλίκα), Λουίς Φερνάντεθ (90’ Πασαλίδης), Κρεσπί (80’ Ριέρα), Μπαράλες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα