Ίνγκασον: Εξετάσεις και φόβοι για κάταγμα

Σταύρος Σουντουλίδης
Ίνγκασον: Εξετάσεις και φόβοι για κάταγμα

bet365

Ο Ισλανδός αμυντικός αποχώρησε από την Τούμπα με δεμένο το χέρι και θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα την ίδια ώρα που εκφράζονται φόβοι για κάταγμα.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν και πάλι αυτός που έδωσε τη λύση για τον ΠΑΟΚ, βρίσκοντας το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για πέμπτη φορά τη φετινή σεζόν, ωστόσο αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας με δεμένο το δεξί χέρι και οδηγήθηκε μαζί με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, για εξετάσεις.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός χτύπησε στο δεξί του χέρι κατά την διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα αγωνίστηκε με πρόβλημα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. Οι ακτινογραφίες θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, την ώρα που εκφράζονται φόβοι ακόμα και για κάταγμα.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα