Γιακουμάκης: «Μας λείπει η τύχη»

Gazzetta team
Γιακουμάκης: «Μας λείπει η τύχη»

bet365

Ο Πέτρος Γιακουμάκης εξέφρασε την άποψη ότι ο Ατρόμητος δεν άξιζε την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου στη Nova:

"Πιστεύω ότι ήμασταν ανώτεροι από τον Παναθηναϊκό. Βγάλαμε πολύ ενέργεια, ειδικά μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε. Δυστυχώς από ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ, κάτι που μας έριξε την ψυχολογία. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι.

Μετά από ένα τέτοιο γκολ πέφτει η ψυχολογία. Είσαι πίσω στο σκορ και πρέπει να δώσεις περισσότερη ενέργεια, οπότε κουράζεσαι πιο εύκολα. Το θετικό ήταν ότι καταφέραμε και πάλι να ισοφαρίσουμε. Θεωρώ πως ήμασταν επικίνδυνοι".

Για τις πολλές αλλαγές σε συστήματα και πρόσωπα: "Πιστεύω ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης. Έχει πολλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Γι' αυτό γίνεται και rotation. Αν το πάρεις αγωνιστικά είμαστε πολύ άτυχοι. Προσωπικά θα πω ότι είναι δύσκολο γιατί είχα πολύ καιρό να αγωνιστώ. Ήμουν εκτός πλάνων από τον κύριο Κάναντι. Σαν επαγγελματίας δούλευα κανονικά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα".

Για την έλλειψη ηρεμίας: "Σίγουρα ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα και το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι χτυπάει Ευρώπη. Με το ρόστερ που έχει πρέπει να χτυπάει Ευρώπη. Φέτος χάσαμε στην πρεμιέρα. Αν κερδίζαμε θα ήταν διαφορετικά πράγματα. Είναι μικρό το πρωτάθλημα και δεν έχεις το περιθώριο να καλύψεις τους βαθμούς που χάνεις. Αν είχαμε δυο τρία καλά αποτελέσματα θα είχαμε ηρεμία".

Για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την απομάκρυνση των πλέι οφ: "Εμείς θα τα δώσουμε όλα. Αν είμαστε τυχεροί ίσως καταφέρουμε να φτάσουμε στην 6η θέση. Θα τα δώσουμε όλα και μακάρι να τα καταφέρουμε. Όσον αφορά το Κύπελλο, με τα Γιάννινα μπήκαμε νωθρά και δεχτήκαμε γρήγορο γκολ που μας έριξε την ψυχολογία. Δώσαμε πολύ ενέργεια στο Κύπελλο. Θέλαμε να προχωρήσουμε, αλλά δεν ήρθε. Ακόμη και στο 0-3 τρέχαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και το πιστεύαμε. Στο πρωτάθλημα θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα