Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Το 2-3 του Σανκαρέ από την ασίστ Ενγκμπακοτό (vid)

Gazzetta team
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Το 2-3 του Σανκαρέ από την ασίστ Ενγκμπακοτό (vid)

bet365

Μετά από συνεργασία των δύο αποκτημάτων στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός έκανε στο 84' το 2-3 στο Περιστέρι, με τον Ενγκμπακοτό να κάνει την ασίστ και τον Σανκαρέ να σκοράρει.
Ιδανικό ντεμπούτο για τους Ενγκμπακοτό και Σανκαρέ στον Παναθηναϊκό. Οι δύο νεοαποκτηθέντες των «πρασίνων» συνεργάστηκαν στο 84' για να κάνουν το 2-3 για το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα μετά το μακρινό γέμισμα του Διούδη ο Ενγκμπακοτό έκανε εξαιρετική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον αμαρκάριστο Σανκαρέ, αυτός προ κενής εστίας... κατάφερε να στείλει την μπάλα στο δοκάρι από το ένα μέτρο, αλλά στάθηκε τυχερός καθώς στην συνέχεια βρήκε στα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννιώτη κάνοντας το 2-3.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα