Άρης: Ο Μάντζιος θα αποφύγει τις αλλαγές

Άρης: Ο Μάντζιος θα αποφύγει τις αλλαγές

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ο Μάντζιος θα αποφύγει τις αλλαγές

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει (7/2, 19:30) την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και στο μυαλό του Άκη Μάντζιου βρίσκεται ένα πλάνο το οποίο δεν περιλαμβάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που παρέταξε στην Τρίπολη και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Ο βασικός προβληματισμός του 51χρονου τεχνικού δεν έχει να κάνει τόσο με την κούραση όσο με την ενέργεια των ποδοσφαιριστών του έπειτα από ένα επίπονο πρόγραμμα δέκα αγώνων μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Μάλιστα, αυτό προβλέπεται να είναι πιο σκληρό στο επόμενο διάστημα λόγω και των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό το στοιχείο είναι υποχρεωμένος να συνυπολογίσει στο πλάνο διαχείρισης των παιχνιδιών που ακολουθούν.

Ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ πάντως, δεν προτίθεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Έπειτα από τις ανάσες που πήρε στο προηγούμενο διάστημα, ο Μπρούνο Γκάμα προβλέπεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα αντί του Σάντε Σίλβα. Αυτή η επιστροφή θεωρείται δεδομένη. Ο τεχνικός του Άρη προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Λούκας Σάσα, Τζέιμς Τζέγκο στον άξονα της μεσαίας γραμμής και να μην ξεκινήσει με τον Χαβιέρ Ματίγια, όπως έκανε στον αγώνα του Κυπέλλου στη Τρίπολη. Θα προκαλέσει έκπληξη επίσης αν αποφασίσει να αλλάξει την αμυντική τετράδα με τους Σούντγκρεν, Σάκιτς στα άκρα και τους Ροζ-Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας.

Σε ότι αφορά τις άλλες τρεις θέσεις στην επίθεση, δεν προβλέπονται αλλαγές με τους Φακούντο Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία και τον Δημήτρη Μάνο στην κορυφή καθώς ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει παιχνίδι. Ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα