ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Τσιλιανίδης

ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Τσιλιανίδης

Gazzetta team
ΟΦΗ: Νοκ άουτ ο Τσιλιανίδης

bet365

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός των Κρητικών υπέστη κάκωση μηνίσκου και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες
Ατυχος στάθηκε (ξανά) ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ επέστρεψε πρόσφατα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί τον Μάιο, όμως αισθάνονταν ενοχλήσεις στο γόνατο και μετά τη μαγνητική που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση έσω μηνίσκου. Αυτόματα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες και δεν υπολογίζεται για τα επερχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και.. βλέπουμε.
Αντίθετα ο Νίκος Μαρινάκης αποθεραπεύτηκε και σήμερα (5/2) προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς για πρώτη φορά μετά από περίπου 3,5 μήνες.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ
Με τον Νίκο Μαρινάκη να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/2) η προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (7/2) με τον Ολυμπιακό.
Στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Jonathan De Guzman.
Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία υψηλής ευκρίνειας, από την οποία προέκυψε ότι έχει υποστεί κάκωση του έσω μηνίσκου με μερική ρήξη και υμενίτιδα στην περιοχή. Το μόσχευμα του χιαστού είναι άριστο και δε βρέθηκαν βλάβες στον χόνδρο. Του έγινε ήδη έκχυση PRP και θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά, με θεραπεία που θα αρχίσει τη Δευτέρα (8/2) και θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, όταν και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.
Από την προπόνηση απουσίασε ο Απόστολος Γιάννου, λόγω γαστρεντερίτιδας. Θεραπεία συνέχισαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Adil Nabi, ενώ οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Σε δυο γκρουπ προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό (4/2) ματς με τον Βόλο, έκαναν αποθεραπεία.
Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους και φυσικής κατάστασης.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (6/2), στις 11:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα