Σοκ με Γαλανόπουλο: Τουλάχιστον 2 μήνες εκτός δράσης!

Σοκ με Γαλανόπουλο: Τουλάχιστον 2 μήνες εκτός δράσης!

Gazzetta team
Σοκ με Γαλανόπουλο: Τουλάχιστον 2 μήνες εκτός δράσης!

bet365

Νέα ατυχία για τον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος υπέστη κάταγμα στον ώμο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 μήνες.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και Live Streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Από την αρχή κατάλαβε και ο ίδιος ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί. Στην εναέρια μονομαχία που είχε ο Γαλανόπουλος, προσγειώθηκε με τον ώμο στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης! Ο Ελληνας μέσος της ΑΕΚ πήγε κατευθείαν μετά το ματς για εξετάσεις μιας και υπήρχαν φόβοι για ζημιά.

Φόβοι που δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν! Ο Κώστας Γαλανόπουλος υπέστη κατάγμα και η αρχική εκτίμηση λέει ότι δεν θα απαιτηθεί να μπει στο χειρουργείο!

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο 23χρονος χαφ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Νέα ατυχία λοιπόν για τον Κώστα Γαλανόπουλο ο οποίος επέστρεψε τον Νοέμβριο μετά από απουσία 11 μηνών (είχε κάνει επέμβαση στον χόνδρο) και θ' αναγκαστεί να μπει και πάλι στα πιτς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα