Άρης: Με αλλαγές η 11αδα, ανάσες στον Μπρούνο Γκάμα, εκτός αποστολής ο Μήτρογλου!

Άρης: Με αλλαγές η 11αδα, ανάσες στον Μπρούνο Γκάμα, εκτός αποστολής ο Μήτρογλου!

Gazzetta team
Άρης: Με αλλαγές η 11αδα, ανάσες στον Μπρούνο Γκάμα, εκτός αποστολής ο Μήτρογλου!

bet365

Για πρώτη φορά φέτος, ο Μπρούνο Γκάμα δεν είναι στο αρχικό σχήμα του Άρη ενόψει του αγώνα (17:15) με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έπαιξε σε όλους τους αγώνες του Άρη φέτος, είχε επιβαρυνθεί από τα διαδοχικά παιχνίδια και ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να του δώσει ανάσες. Αυτή η αλλαγή είναι η μία από τις έξι συνολικά στις οποίες προχώρησε ο 51χρονος τεχνικός σε σχέση με την 11αδα του προηγούμενου αγώνα, επίσης με την Τρίπολης, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος.

Αν η απουσία του Γκάμα αποτελεί την πρώτη μεγάλη αλλαγή, η δεύτερη αφορά την επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα στην εστία. Ο Ισπανός χρησιμοποιείται έπειτα από τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης» τον Σεπτέμβριο του 2020! Στην τετράδα της άμυνας επέστρεψαν οι Ντάνιελ Σούντγκρεν (δεξιά), Γιώργος Δεληζήσης και Εμάνουελ Σάκιτς, ενώ διατηρήθηκε ο Λίντσεϊ Ροζ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Άκης Μάντζιος έδωσε φανέλα βασικού στον Χαβιέρ Ματίγια ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Λούκας Σάσα. Ο Φακούντο Μπερτόγλιο θα αγωνιστεί πίσω από τον Δημήτρη Μάνο ο οποίος είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα άκρα τοποθετήθηκαν οι Σάντε Σίλβα, Ματέο Γκαρσία.

ΕΚΤΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Ο Κώστας Μήτρογλου τέθηκε εκτός αποστολής καθώς ένιωσε αδιαθεσία και αποφασίστηκε περισσότερο για προληπτικούς λόγους να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι του Άρη θα παρακολουθούν την κατάστασή του, δίχως αυτή τη στιγμή να υπάρχει ανησυχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα