Ατρόμητος: Τέλος ο Κάναντι!

Ατρόμητος: Τέλος ο Κάναντι!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Τέλος ο Κάναντι!

bet365

Νταμίρ Κάναντι και Ατρόμητος έλυσαν την συνεργασία τους μετά και τον αποκλεισμό των κυανόλευκων από το Κύπελλο Ελλάδας.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Οριστικά παρελθόν για τον Ατρόμητο αποτελεί ο Νταμίρ Κάναντι, με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωρούν σε αυτή την κίνηση μετά τον αποκλεισμό από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών. Το ποτήρι ξεχείλισε όσων αφορά τον Αυστριακό τεχνικό το απόγευμα της Τετάρτης, για τον οποίο υπήρχε βαρύ κλίμα εδώ και αρκετούς μήνες.

Οι εμφανίσεις της ομάδας στο σύνολο της φετινής σεζόν και το γεγονός πως έμεινε επί της ουσίας εκτός στόχων αρκετά νωρίς στη σεζόν, έπαιξαν τον δικό τους ρόλο. Επίσης, κάποιες επιλογές του Αυστριακού τεχνικού προβλημάτισαν έντονα την διοίκηση όπως και κάποιες άλλες συμπεριφορές των τελευταίων ημερών που δεν άρεσαν. Όλα αυτά, εξάντλησαν την υπομονή των ανθρώπων του Ατρόμητου και την Πέμπτη πάρθηκε η οριστική απόφαση για την απομάκρυνση του Νταμίρ Κάναντι.

Σε αυτή την εξέλιξη να σημειωθεί πως ίσως να είχαμε οδηγηθεί νωρίτερα μέσα στη σεζόν αν στη θέση του Αυστριακού ήταν άλλος τεχνικός. Όμως, το άκρως επιτυχημένο πέρασμα του στην πρώτη του θητεία στην ομάδα, του έδωσε αρκετή πίστωση χρόνου με αποτέλεσμα το διαζύγιο να έρθει τώρα μετά τον αποκλεισμό από τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Κορακάκης το φαβορί για το Σάββατο

Πλέον ο Ατρόμητος θα πορευτεί με υπηρεσιακό τεχνικό τουλάχιστον όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εκείνος που αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο ως πρώτος προπονητής της ομάδας είναι ένας πιστός στρατιώτης του συλλόγου και αναφερόμαστε φυσικά στον Γιώργο Κορακάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός, που έχει αναλάβει και στο παρελθόν θέση πρώτου προπονητή, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο Περιστέρι και είναι το καταλληλότερο άτομο να αναλάβει αυτή την στιγμή. Άλλωστε, εδώ κι αρκετό καιρό βρίσκεται στο τεχνικό τιμ στο πλευρό του Νταμίρ Κάναντι, κάτι που σημαίνει πως έχει άποψη για το ρόστερ της ομάδας.

Δεν αποκλείεται, η λύση του Γιώργου Κορακάκη εφόσον επισημοποιηθεί, να μην είναι προσωρινή αλλά μόνιμη τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ατρόμητος βρίσκεται εκτός στόχων, αναζητά ένα... θαύμα για να προλάβει τα play off, οπότε οι άνθρωποι του συλλόγου ίσως αποφασίσουν να μην προχωρήσουν σε πρόσληψη νέου προπονητή υπό τον φόβο μην αυτός «καεί», όπως έγινε την περσινή σεζόν με τον Σάββα Παντελίδη.

Ανακοινώθηκε το «διαζύγιο»

Λίγο αργότερα από την είδηση της απόφασης για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Νταμίρ Κάναντι.

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα