«Έδεσε» και τους Μιτάι και Μαχαίρα η ΑΕΚ (vid)

«Έδεσε» και τους Μιτάι και Μαχαίρα η ΑΕΚ (vid)

Gazzetta team
«Έδεσε» και τους Μιτάι και Μαχαίρα η ΑΕΚ (vid)

bet365

Νέα συμβόλαια υπέγραψαν με την ΑΕΚ οι Μάριο Μιτάι και Θεοδόσης Μαχαίρας, οι οποίοι αποτελούν δύο από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες του κιτρινόμαυρου ρόστερ.

Η ΑΕΚ εκτός από τον Μιχάλη Κοσίδη, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση ως το καλοκαίρι του 2026, φρόντισε να «δέσει» με νέα συμβόλαια ακόμα δύο ταλαντούχους παίκτες του ρόστερ της που ήδη έχουν πάρει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Μάριο Μιτάι και Θεοδόση Μαχαίρα. Ο Μιτάι υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2023 και ο Μαχαίρας ως το καλοκαίρι του 2026, όπως ανακοίνωσαν οι κιτρινόμαυροι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέων συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές της Θεοδόση Μαχαίρα και Μάριο Μιτάι. Ο 21 ετών επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026, ενώ ο 17χρονος αριστερός μπακ –προσωρινά- έως τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 2000 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 23 συμμετοχές, σκοράροντας εννέα φορές και το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ.

Τον Φεβρουάριο του 2020 υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023 και λίγες μέρες αργότερα (1/3/2020) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Μέχρι σήμερα μετρά 18 συμμετοχές και ένα γκολ. Παράλληλα, έχει καταγράψει διεθνείς συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες Κ18 και Κ20.

Ο Μάριο Μιτάι γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου 2003 στην Αλβανία. Αγωνίζεται στις θέσεις του αριστερού στόπερ και του αριστερού μπακ. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017, ως μέλος της Κ15 της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του.

Στις 12 Αυγούστου 2020 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και εντάχθηκε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Στις 18 Οκτωβρίου πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο, όντας στο βασικό σχήμα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα και μέχρι σήμερα μετρά συνολικά 5 συμμετοχές, έχοντας στο ενεργητικό του και δύο ασίστ.

Θεοδόση και Μάριο, σας ευχόμαστε την εκπλήρωση όλων των ονείρων σας με την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα